De nieuwe PS4 controller en camera

De Playstation 4 is op dit moment de best verkopende console ter wereld. De PS4 is zeer goed ontvangen door veel gamers. Mede door de vooruitgang in graphics en gameplay hebben veel mensen voor de PS4 gekozen. Ook de uitstekende PS4 controller en PS4 camera hebben bijgedragen aan het succes van de PS4.

PS4 controller

De nieuwe Dualshock 4 controller is volgens Sony de beste controller die zij ooit hebben gemaakt. Ook de Playstation community heeft de nieuwe PS4 controller zeer goed ontvangen. De vormgeving is nagenoeg hetzelfde gebleven. De grootste verandering zit hem in de vormgeving van de sticks. Deze zijn nu stroever en hebben een inkeping waar de vinger makkelijk in kan. Hierdoor wordt het gamecomfort enorm verhoogd.

Daarnaast heeft de nieuwe PS4 controller een ingebouwde speaker en kun je een headset direct op de controller aansluiten. De het led-licht aan de voorzijde van de Playstation 4 controller is ook een nieuwe functie. Dit licht veranderd van kleur afhankelijk van welke game je speelt en in welke situatie zich in die game voordoet.

PS4 camera kopen

De Playstation 4 kan gebruik maken van een camera. Een PS4 camera voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het gamen. Zo kun je door middel van de Playstation camera makkelijk met elkaar communiceren en jezelf vastleggen terwijl je games speelt.

Een PS4 camera kopen kan het makkelijkst online. Net als bij een PS4 controller is het aanbod op internet enorm groot. Hierdoor is er altijd wel een aanbieder te vinden die de service levert die jij zoekt of die het goedkoopst is.

PS4 headset

Zoals gezegd heeft de nieuwe Playstation controller de mogelijkheid om een headset aan te sluiten. De controller heeft een ‘normale’ 3,5mm ingang waar alle normale oordopjes en headsets in kunnen. Je hoeft dus niet perse op zoek naar een speciale PS4 headset. Hierdoor is de keuze in headsets die je kunt kopen enorm groot.

De Playstation 4 heeft op meerdere gebieden dus enorme stappen vooruit gemaakt ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe PS4 controller, console en camera hebben de verwachtingen van de community meer dan waar gemaakt.

Als laatste kan je je PS mooi maken met een eigen, gepersonaliseerde uiterlijk door een PS4 sticker te plakken op je console.