Beste games die nog gereleased worden in 2016

steep

Gaming is anno 2016 nog steeds hot. Vooral mobiel gamen wordt steeds populairder en neemt een enorme vlucht. Wij spraken met webhostingbedrijf Vimexx uit Amsterdam over de beste releases die er nog aan komen voor de diverse consoles.

F1 2016
Door de goede prestaties van Max Verstappen in de F1 is de populariteit enorm toegenomen bij ons in het land. In de editie van deze game is er zeer veel aandacht besteed aan de carrière modus. In 10 seizoenen kun je je opwerken naar de top! Er zijn een aantal nieuwe features toegevoegd zoals de virtual safety car en je kunt je auto verbeteren met de punten die je haalt tijdens opdrachten in je carrière.

De game wordt 16 augustus 2016 gereleased in Nederland.

FIFA 2017
Ieder jaar is FIFA weer beter, sneller en mooier. Dit jaar is er een nieuwe feature waar veel fans al jaren op wachten: een carrièremodus met storyline! Hierbij kruip je in de huid van Alex Hunter. Hij is een 17-jarige jongen die woont in Londen. Zijn opa was een spits in de premier league en samen met de hulp van deze opa wil hij het ultieme doel bereiken: spelen bij een topclub in de Premier League.

Deze game is verkrijgbaar vanaf 29 september 2016.

Battlefield 1
Het nieuwste deel van de legendarische serie Battlefield heet heel toepasselijk Battlefield 1. Hierbij gaan we niet terug naar de Tweede Wereldoorlog maar terug naar de Eerste Wereldoorlog. Een fantastische verandering vinden wij. Er is een mooie singleplayer en natuurlijk ook een mulitplayer aanwezig in deze game.

Vanaf 21 oktober 2016 ligt deze game in de schappen.

Steep
Een titel die je misschien niet direct wat zegt is Steep. Het is een wintersportgame met een open wereld. Het speelt zich af in de Alpen. Het unieke aan het spel is dat de ontwikkelaar, Ubisoft Annecy, is gevestigd in de Franse Alpen waar het spel zich afspeelt. De studio die aan deze game werkt heeft ook meegewerkt aan o.a. Splinter Cell en Assassin’s Creed. In Steep ben je een wintersporter van professioneel niveau. Met je GoPro-camera op je helm gemonteerd ga je de wereld door. Je kunt hier veel dingen doen zoals skiën, basejumpen, snowboarden en parachutespringen. De Mont Blanc krijgt een belangrijke rol in de game. Het spel speelt zich niet alleen af in Frankrijk maar op het landenkruispunt van Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

De game wordt in december 2016 verwacht.