Xbox gamen

xbox-360_xbox-one

xbox
Er zijn ontzettend veel spellen op de XBOX beschikbaar. We hebben het hier over de XBOX 360 en natuurlijk de XBOX ONE. Want met die 2 kun je het netwerk van Microsoft op om de spellen te spelen. En dat is natuurlijk hartstikke gaaf omdat je op die manier kunt afwisselen van games. Zo heb je in eerste instantie een dikke shooter in je handen als HALO of Call of Duty, en zo kun je overschakelen naar een simpel blackjack spel. En aangezien hardcore gamers van actie houden valt blackjack daar precies onder. Wil je meer weten over blackjack dan kun je op de website meer lezen.

Welke spellen staan er in de top 10

pacman xboxEr staan allerlei soorten spellen in de top 10. Van super spannende spellen zoals Ms. Splosion Man die een beetje in het rijtje van Pac-Man blijft tot Monkey Island 2 die vroeger door veel mensen als favoriet spel ever werd gekroond. Over Pac-Man gesproken, in 2011 stond dit spel dus op 2 van meest gespeelde XBOX Live Arcade Games. Dus je kunt je wel voorstellen dat blackjack er ook bij in de buurt zit. Het is qua beeld wellicht niet zo spannend, maar de moeilijkheidsgraad om te winnen is daarentegen enorm spannend. Je speelt op het scherpst van de snede.

Een ander top spel wat altijd hoog in de charts heeft gestaan is Limbo. Nu denk je natuurlijk meteen aan de Limburgse heuvels met het bier en de vrolijke vrouwtjes, maar Limbo is verre van dat. Doordat er niet in gesproken wordt er geen uitleg is is het een mysterieus spel. Je wordt als jongetje in een bos wakker en je komt er spelenderwijs achter dat je gewoon weg moet, echt weg.

Waarom blackjack populairder wordt

BlackJackMet al die shooters en de veels te jonge gastjes die je neerknallen met een headshot en lachend wegrennen terwijl er “killing spree” door je speakers galmt is het niet meer dan normaal dat de oudere gamers te traaf worden. Ondergetekende is zo iemand, dus je kunt de frustratie al proeven. Anyway om weer even on track te komen. Online blackjack is dus zo’n spel waarbij je met lomp geweld ineens als je geld kwijt kunt zijn. Het gaat om tactiek, souplesse en intelligentie. Wil je online roulette spelen in een online casino met live tafels, kijk dan eens op deze site voor de beste roulette strategie.

Aangezien de meeste jonge shooters ook enorm intelligent zijn is dit spel juist voor hun ook goed. Want waar het hun aan scheelt (vaak, niet altijd!) is geduld. En laat het nou zo zijn dat blackjack juist een spel is waarbij je geduld moet hebben. Je moet wachten op de juiste handen om de juiste beslissing te maken. En die beslissing zal zeker langskomen, het enig nadeel is dat je natuurlijk 18 moet zijn om met geld te spelen. Dus we blijven als oudjes nog even veilig, maar toch ranken we goed omdat we met blackjack de top 10 in zijn geknald.