De Xbox One

De Xbox One is de nieuwste console van Microsoft. Deze versie van de Xbox geeft je een heel nieuwe gamebeleving! De Xbox One beschikt over een x86-processor en maar liefst 8 cores zodat je moeiteloos overschakelt van de gaafste games naar jouw favoriete apps. Wanneer je de settup box voor je satelliet of kabel aansluit op de Xbox One kun je dankzij de HDMI pass-trough zelfs eenvoudig via de Xbox One tv kijken. Games, video’s en andere bestanden opslaan?

Specificaties Xbox one

Geen enkel probleem bij de Xbox One: Met 8 GB RAM en een harde schijf van 500 GB kan je zeker even vooruit. De films die je op hebt geslagen kijk je natuurlijk terug in een perfecte HD-kwaliteit,de Blu-ray speler op je Xbox One maakt dit mogelijk. Een gegeven dat zeker niet onbelangrijk is betreft het design van de Xbox One. Stijlvol uitgevoerd met strakke lijnen en scherpe rand en straalt deze console klasse uit. Hij past in elk interieur, sterker nog: de Xbox One past bij jou! En met de coolste Xbox one skins maak je ‘m nog persoonlijker!

Uiteraard is alleen een mooie buitenkant niet genoeg, dat beseffen de ontwikkelaars ook wel,de Xbox One combineert CPU, GPU en ESRAM zodat kracht en prestaties perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat is ook terug te zien in de unieke combinatie van een besturingssysteem voor gaming en een Windowsbesturingssysteem. Hierdoor kan je zowel gamen als apps uitvoeren zonder dat de Xbox One trager wordt.

Misschien vraag je je nu af hoe je op een makkelijke manier kan gamen terwijl je tegelijkertijd bezig bent met je favoriete apps. Op de Xbox One kan dit. Dit wordt namelijk mogelijk gemaakt door ‘Snap’ hiermee kan je eenvoudig je scherm verdelen zodat je kan multitasken. Precies wat je tegenwoordig van een spelcomputer verlangt.